Hvem vi er

Steinar Eriksen

seriksen@heiskonsulenten.no
TLF: 911 14 546

Steinar Eriksen har mer enn 37 års erfaring fra bransjen, 15 år som heismontør med både montasje og service, og har inngående kunnskaper på et bredt område innen tekniske problemstillinger.

Som montasjeleder i 9 år med ansvar for gjennomføring av store og små prosjekter har han bred erfaring fra alle områder innen modernisering av eksisterende heiser samt nye heiser i gamle bygg.

Steinar Eriksen har i perioden etter oppstart av Heiskonsulenten AS hatt ansvar for en rekke større prosjekter for både private og offentlige kunder.

Christian Kvaal

ckvaal@heiskonsulenten.no
TLF: 991 14 545

Christian Kvaal er utdannet elektro/automasjonsingeniør med praktisk bakgrunn som elektriker og skipselektriker.

Erfaring innen heis består av 5 år i Kone AS med hovedvekt på prosjektering, salg av nyanlegg samt modernisering. I tillegg bred erfaring innen trafikkanalyse og kapasitetsberegninger på større heisanlegg for samme bedrift.

I perioden 1995-2005 har han vært avdelingsleder i Schindler Stahl Heiser AS, Oslo med ansvar for prosjektering, montasje samt salg av nyanlegg og moderniseringer. Han har i samme periode hatt ansvaret for en serviceportefølje på nærmere 600 heiser.

Christian Kvaal har i perioden etter oppstart av Heiskonsulenten AS hatt ansvar for en rekke større prosjekter for både private og offentlige kunder.

Atle Johannessen

aj@heiskonsulenten.no
TLF: 905 09 019

Atle Johannessen har mer enn 20 års erfaring som heismontør fra bransjen hvor han har jobbet med alt fra nymontasje og modernisering til service. Han startet hos en av de mindre aktørene før han fortsatte hos Otis AS.

Atle har en allsidig bakgrunn med utdannelse som elkraftingeniør og fagbrev som både heismontør og elektriker. Han har siden 1999 jobbet med heis. Under perioden har han tatt ut installatørpapirer for heis og studert økonomi ved BI, samt jobbet som pilot.

Han har undervist og utviklet kurs ved Heisbransjens Utdanningssenter som etterutdanner, og kurser heismontører for bransjen.
Atle jobber med både små og store prosjekter for private, kommunale og offentlige virksomheter.

Thomas Skeie

ts@heiskonsulenten.no
TLF: 917 34 393

Thomas Skeie har mer enn 15 års erfaring som heismontør fra bransjen hvor han har jobbet med alt fra nymontasje og modernisering til service. Han har i store deler av karrieren jobbet hos de mindre aktørene i bransjen.

Thomas har en allsidig bakgrunn med utdannelse som elkraftingeniør og fagbrev som både heismontør og elektriker. Samt kurs innenfor HMS. Han har siden 2008 jobbet med heis.

Thomas jobber med både små og store prosjekter for private, kommunale og offentlige virksomheter.

%d bloggere liker dette: